Etiket Sonuçları: Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Dergiler

May

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi "Her dergi bir mekteptir" anlayışı ile hareket ederek okulu çoğaltıyor. Biliyoruz ki dergiciliğin ortaya çıkışı ve gelişmesi, edebiyat, felsefe, fen bilimleri ve sosyal bilimlerin gelişimiyle doğrudan ilişkilidir. Kültür formasyonu yüksek olan okullarda gerçekleştirilen birikim sonucu dergicilik bir bilgi ve ürün havuzu işlevi görür. Dergicilik faaliyetleriyle yeni yazarların, şairlerin, tasarımcıların, bilim adamlarının keşfine çıkılıyor ve taze yetenekler irfan teknesinde yeniden yoğruluyor. KAİHL´de zengin içeriği ve görsel tasarımıyla okul dergiciliği alanında örnek, dokuz dergi çıkarılıyor. Bu yönüyle Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 4. Türkiye Dergi Fuarı´nda dergiciliğin en´leri töreninde "en çok dergi çıkaran okul" ödülünü almaya hak kazandı.