Vizyon/Misyon

Vizyonumuz

Türkiye'ye öncü, dünyaya örnek.

Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye'ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.

Our vision

Our vision is to become a pioneering school in Turkey and a model for the world by developing individuals  in the pursuit of leadership in academic, social and cultural aspects.

Misyonumuz

Okulumuz Kartal AIHL´nin misyonu,öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Our mission

Our mission is to develop open-minded, reflective and principled individuals who accept an active role in seeking to make things better and prioritize change, set good role models for the society with moral sensitivity, contribute to the humanity, show leadership, and demonstrate risk-taking.

Değerlerimiz

• Kalite
  • Güvenilirlik
  • Orijinallik
  • İlgi, sevgi ve saygı
  • Erdemlilik
  • Öğrenmeyi öğrenmek
  • Huzur  ve güven ortamı
  • Bağlılık

Our values

• Quality
  • Reliability
  • Originality
  • Care, love and respect
  • Virtuousness
  • Establishing a safe and secure school environment
  • Commitment
  • Academic Integrity

İlkelerimiz

• Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi önceliğimiz.
  • Şekil ve kalıpçılık değil kişilik geliştirmek hedefimizdir.
  • Korku ve otorite yerine sevgiye ve demokratik katılıma önem veren bir eğitim anlayışı için çalışırız.
  • Öğrenciler bütün çalışmalarımızın ortak noktasıdır.
  • Eğitim programları ve öğretim sistemlerindeki gelişmeleri takip ederiz.Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz.

Our principles

• We enable exploration of concepts, ideas and issues through an inquiry-based approach
  • We aim to engender respect for individuality and difference rather than stereotyping.
  • We create an educational environment in which we foster tolerance, participation and collaboration.
  • We encourage student-centered teaching and critical thinking.
  • We follow up-to-date developments in both national and international education programs and establish balance between the need for change and fidelity to cultural and traditional values.

Yayın: 21.04.2015 - Güncelleme: 04.01.2021 14:24 - Görüntülenme: 11950