TÜBİTAK Türkiye Finalindeyiz

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda öğrencilerimiz, Muhammed Fazıl BALIKÇI, Rukiye Nur DOĞAN ve Şebnem Sena BİLGİN Kimya alanında “Yeni Bor Hibridize Kinolinon Türevi Bileşiğin Sentezi ve Karakterizasyonu, Meme ve Yumurtalık Kanseri Hücre Hatlarında Sitotoksik Etkisinin İncelenmesi” adlı projeleri ile bölge birincisi (1.) olarak Türkiye finaline katılmaya hak kazandılar.

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda öğrencimiz Ömer Taha GÜNEŞ Teknolojik Tasarım alanında “Scutoid Geometrisinden Esinlenerek Geliştirilen Özgün“Beşgen Scutoid” Tasarımlarının Sandviç Panellerinin Çekirdeklerine Entegrasyonu” adlı projesiyle bölge (3.) üçüncüsü oldu. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 25.05.2023 - Güncelleme: 25.05.2023 10:29 - Görüntülenme: 136