T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi

Technology For All

Technology For All

Okulumuzun koordinesinde beş (5) Avrupa ülkesinin (İtalya, İspanya, Polonya, Portekiz ve Finlandiya) katılımıyla gerçekleştirilmekte olan Erasmus plus projemiz Technology for All devam ediyor.

Proje kapsamında öğrencilerimize eğitimler vermekteyiz.

Öğretmenler ve öğrencilerimiz proje kapsamında Finlandiya, Portekiz ve Polonya'ya gittiler. Öğrencilerimiz gördükleri ve öğrendiklerinden yola çıkarak hazırladıkları projeleri 10 Ekim 2018'de Maltepe Fen Lisesi Bilim Şenliğinde sergilediler.

Öğretmenler ve öğrencilerimiz proje kapsamında Finlandiya, Portekiz, Polonya ve İtalya'ya gittiler. Şimdi rota İspanya.

Proje kapsamında İspanya'da bulunan öğrencilerimizden Abdurrahman Emirhan Ünal,

"Cuma günü Barcelona'ya indiğimiz andan itibaren  İspanya'da bir koşuşturma içerisindeyiz. Çok keyifli bir seyahat geçiriyoruz. Bizi misafir eden insanların içtenliği, hassasiyetlerimize olan dikkatleri ve en çok da ilgileri bizi çok etkiledi. Buraya gelmeden önce ülkemiz ve kültürümüz hakkında araştırma yapmaları ve ona göre evlerinde ve davranışlarında değişiklikler göstermeleri de çok ince bir hareketti bizler için. 

Açılış konuşmasında yaptığımız sunum herkes tarafından çok beğenildi. Workshoplara katkımız ve yapılan yarışmalarda okulumuz öğrencilerinin başarısı herkesin dikkatini çekti. Proje koordinatörleri herhangi bir olumsuzluk olmaması için ellerinden geleni yapıyor ve ev sahiplerimiz de kendimizi evimizde hissetmemiz için ellerinden geleni yapıyor. Robotik konusunda Avrupa okullarının olduğu noktayı görmek ve Kartal AİHL'nin de bu alanda Avrupalı ortaklarından epey ileride olduğunu fark etmek bizi çok mutlu etti. Müze gezileri ve Toledo seyahatiyle dopdolu geçireceğimiz iki günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

 18-10-201818-10-201818-10-201818-10-201818-10-201818-10-2018

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.10.2018 - Güncelleme: 27.04.2020 18:53 - Görüntülenme: 1293
  Beğen | 1  kişi beğendi