T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi

Rehberlik Servisi

REHBERLİK SERVİSİ

 

PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK ve REHBERLİK SERVİSİ


Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi kimlerden oluşuyor?

 


Ahmet ERCAN, Psikolojik Danışman 

 

1977 yılında Balıkesirde doğdu. Kartal Anadolu İHL´inden 1995 yılında mezun oldu. 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünü bitirdi. Sırası ile Özel Sultan Fatih Koleji´inde, Üsküdar Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi´nde ve Maltepe HHY Anadolu Teknik Lisesi´nde Psikolojik Danışman olarak çalıştı. 2013 yılından itibaren okulumuzda görev yapmaktadır. Hobi olarak karikatür, grafik tasarım ve sinema ile ilgilenmektedir.

 Muhammet ŞENLİKOĞLU, Psikolojik Danışman 

01.04.1976 Kartal-İstanbul´da doğdu.  Eğitim öğretim hayatını Istanbul ´ da tamamladı. Pendik Imam Hatip Lisesi´nden mezun oldu. Lisans eğitimini Istanbul Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü´nde tamamladı. 2006  yılına kadar özel eğitim kurumlarında rehber öğretmen olarak görev yaptı. 2006 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ´na atandı. En son Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde rehber öğretmen olarak görev yaptı.

 

Zeynep Karzaoğlu Şimşek, Psikolojik Danışman 

1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünü tamamladıktan sonra Klinik Psikoloji alanından yüksek lisans eğitimi aldı.Aynı zamanda yine İstanbul Üniversitesi'nde Pedagojik Formasyon eğitimi almıştır. Mezun olduğu yıl, ilköğretimde özel öğrencilerle çalıştı. Bir sivil toplum kuruluşunda "Geleceğe İş başı " projesi kapsamında yetiştirme yurdunda yaşayan/yaşamış gençlere danışman psikologluk yapmıştır.Kendine ait ofisinde danışan görmeye devam etmektedir.Çeşitli STK'larda alanına dair gönüllü çalışmalar yapmaktadır. Kızılay'da 2013-2019 yılları arasında önce gönüllü, daha sonra yönetim kurulu üyesi olarak hizmet vermiştir. Staj deneyimlerini çeşitli hastanelerde, liselerde ve rehabilitasyon merkezlerinde tamamlamıştır. Çalışma alanını ergen ve genç yetişkin yaş seviyesi oluşturmaktadır. 2015 yılı Ağustos ayından itibaren "Gezgin Kütüphane" projesini başlatmış, ve köy okullarına kütüphane kurmaktadır.

 

 

Rehberlik servisi nerede bulunmaktadır?

                       

Okulumuzda;  ana binanın birinci katında (Revirin yanı) ve ek binanın ikinci katında  olmak üzere iki tane rehberlik odası bulunmaktadır.

 

 

Okulumuzun psikolojik danışmanlarına nasıl ulaşabilirim?

 

 

Hafta içi günleri 9:00 ile 14:00 saatleri arasında randevu alarak ulaşılabilir.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.04.2015 - Güncelleme: 08.05.2020 10:20 - Görüntülenme: 7274
  Beğen | 10  kişi beğendi