OKUL PANSİYONUMUZDA KALABİLMEK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

A-   DEVLET PARALI YATILI olarak kalmak için gerekli evraklar:

(Ailenin 2023 yılına ait yıllık gelir toplamının fert başına düşen net miktarı 111.600 (yüzonbirbinaltıyüz) TL'yi geçenler, yurt ücretini Okul Müdürlüğü kanalıyla İlçe Mal Müdürlüğüne ödeyeceklerdir. Bu ödemeler, bakanlığın her yılın Ocak ayında ilan ettiği yıllık bedel üzerinden, Eylül-Kasım-Şubat-Nisan aylarında 4(dört) eşit taksit halinde yapılır.)

1.    Veli dilekçesi (Yurtta kalma talep dilekçesi)

YURTTA KALMA TALEP DİLEKÇESİ

2.    Öğrenciye ait sağlık raporu (Pansiyonda kalabilmesi için bir engel bulunmadığına dair)

3.    Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

4.    Son 6 ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf

B-   DEVLET PARASIZ YATILI olarak kalmak için gerekli evraklar:

1.    Hal-i hazırda PYBS bursu almakta olup, bursunu DEVLET PARASIZ YATILI olarak değiştirmek isteyenler için gerekli evraklar:

a-    Veli dilekçesi (Yurtta kalma talep dilekçesi)

YURTTA KALMA TALEP DİLEKÇESİ

b-    Bursluluktan parasız yatılılığa geçiş dilekçesi

BURSLULUKTAN PARASIZ YATILIYA GEÇİŞ DİLEKÇESİ

c-    Öğrenciye ait sağlık raporu (Pansiyonda kalabilmesi için bir engel bulunmadığına dair)

d-    Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

e-    Son 6 ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf

2.    Daha önceden burslu olmayıp parasız yatılılığa Ek-1 formu ile başvuracak olanlar için gerekli evraklar:

(Bu başvuruyu yapabilmek için ailenin 2023 yılına ait yıllık gelir toplamının fert başına düşen net miktarı 111.600 (yüzonbirbinaltıyüz) TL'yi geçmemesi gerekir. (bkz. 2024 PYBS Kılavuzu))

a-  Ek-1 formu doldurulmalı ve ilgili makamlarca onaylanmalıdır.

Parasız Yatılı EK-1 Formu.pdf

b-  Gelir durumunu gösteren belgeler (ilgili kurumlarca onaylanmış maaş bordrosu, vergi levhası vb.)

c-  Aile Nüfus Kayıt Örneği

d-  Veli dilekçesi (Yurtta kalma talep dilekçesi)

YURTTA KALMA TALEP DİLEKÇESİ

e-  Öğrenciye ait sağlık raporu (Pansiyonda kalabilmesi için bir engel bulunmadığına dair)

f-  Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

g-   Son 6 ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf

ÖNEMLİ UYARI

ÖĞRENCİMİZİN DURUMUNA UYGUN OLAN TÜM EVRAKLARIN (yurt başvuru, bursluluk, Devlet Parasız Yatılı, Devlet Paralı Yatılı, Ek-1  formu ve ekleri gibi)

29.08.2024 PERŞEMBE

GÜNÜNE KADAR OKUL İDARESİNE ELDEN VEYA POSTA/KARGO YOLUYLA ULAŞTIRILMALARI GEREKMEKTEDİR.

Adres: Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi. Esentepe Mah. Pamuk Sok. No: 34870 Kartal/İstanbul

İletişim:

Pansiyonlardan Sorumlu Müdür Yardımcısı

Ekrem Bilim

GSM:   0505 391 49 33

0216 387 15 44 /112

YATILI ÖĞRENCİLERİN YANLARINDA GETİRMESİ GEREKEN EŞYALAR

Her öğrenciye okul tarafından bir yatak, bir nevresim takımı, bir yastık, bir battaniye ve bir dolap verilir. Öğrencilerin yanlarında getirmesi gereken malzemeler aşağıda belirtilmiştir:

- Pijama veya gecelik

- Bornoz veya havlu

- El-yüz havlusu

- Terlik