Kayıt Başvuru Formu

HOŞGELDİNİZ ARAMIZA...

Kıymetli yeni öğrencilerimiz,

Şükürler olsun ki büyük emek ve gayretlerinizin neticesini alarak Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinin geniş ailesinin üyesi oldunuz. Artık okulumuz bütün imkânları ile sizlerin ikinci yuvası olacak. Sizler artık bu iklimin değerli bir parçasısınız. Sizlerin duygu, bilgi ve kültür transferleri ile çok yönlü şahsiyet geliştireceğiniz ve başarı merdivenlerini çıkacağınız bu ekolojik sistemin hep beraber takipçisi olacağız. Birbirimizle eşzamanlı üreteceğimiz beş yıllık bir emek sürecine giriyoruz. Ne mutlu ki okulumuzun köklü tecrübesi, sizlerin yüreğindeki umutlarla birleşiyor. Bu vesile ile hepinize hoş geldiniz ve iyi ki varsınız demek istiyoruz. Çünkü varlık, iyiliktir, yokluk eksikliktir. Ve varlığınız bizi her zaman bütün ve güçlü kılacaktır.
Yeni bir merhabada rû-be-rû görüşmek ümidi ile.
Baki selamlar değerli öğrencilerimiz.
Okul İdaresi

Başvuru Formuna buradan ulaşabilirsiniz