Kartal Yaz Etkinlikleri

2023 Yaz Etkinlikleri’nde söyleşilerden yarışmalara, konserlerden gezilere çeşitli etkinliklerle bolca eğlendiğimiz ve öğrendiğimiz bir haftayı geride bıraktık. 6-13 Haziran tarihleri arasında Kartal AİHL’nin kulüp çalışmaları ve atölyelerinin bir yansıması olan etkinliklerde;

İstanbul Siber Suçlar ve Siberay projesi kapsamında, bilinçli ve güvenli internet kullanımı ve siber güvenlik hakkında konuştuğumuz “Modern Çağda Siber Güvenlik” semineri ile başladı. Okulumuz Musiki Kulübü öğrencilerinin gerçekleştirdiği dinleti ile devam etti. Unutulmaz ezgileriyle okulumuzda ağırladığımız Grup Genç konseri ile ilk günü tamamladık.

• 2

Etkinliklerin ikinci gününde Seramik Atölyesi’nin gerçekleştireceği workshop ile seramik üretme deneyimi yaşarken bir yandan da atölyede üretilen ürünleri inceledik. Uçan Balon Çocuk Şenliği ile Erdem Okulu öğrencileri ile misafir çocuklarımız eğlenceli bir gün geçirdiler. Ardından “Bilim Kurgulu Muhabbet” ile Yazar Feyza Şahin ve Ümit Yaşar Özkan hocamızı ağırladık. Girişimci, Yazar Hakan Turgut ile “Kırılma Noktaları ve Türkiye” üzerine ufuk açıcı bir program gerçekleştirdik.

Abdülhamid Han’ın, devleti yıkmaya çalışanlara karşı verdiği, her hamlesi akılla bezeli savaşını konu alan “Payitaht Abdülhamid” dizisinin yapımcısı Serdar Öğretici, senaristi Uğur Uzunok ve dizide “Emanuel Karasu” karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ali Nuri Türkoğlu ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

“Sultan II. Abdulhamid Han” konulu söyleşide ise kıymetli Tarihçi, Yazar Prof. Dr. Vahdettin Engin’i ağırladık. Etkinliklere sinema kulübünün gerçekleştirdiği Kahoot Yarışması ile devam ederken, Kütüphane kulübünün düzenlediği “Masal Günü”nde Öğr. Gör. Elif Konar Özkan ve Ümit Yaşar Özkan ile yepyeni bir masal dünyasına ilk adımlarımızı attık. Nörobilim alanında uzmanlaşan Samire Yusifova ile “İnsan İlişkilerinin Nörobilimi” hakkında öğrencileirmiz İngilizce bir atölye gerçekleştirdiler. Dopdolu bir günü anayurt öğrencilerinin hazırladığı “Göresel Ürünler” programı ile tamamladık.

• 2

Sinema Kulübü Beyaz Perde Sunumları, IB TOK Exhibition ve Kitap Mezatı ile etkinliklerimiz üçüncü gününde devam etti. İslam İktisadı “Taklit mi, Orjinal mi?” konulu söyleşimizde Prof. Dr. Fatih Yardımcıoğlu, Mustafa İbcioğlu ve Arş. Gör. Muhammed Beşir Çalışkan’ı ağırladık.

Aydos Doğa Yürüyüşü, YKS’ye Girecek Öğrencilerimiz İçin Dua Programı, Anayurt Kapanış Programı ve Şampiyonlar Ligi Final Maçı ile etkinliklerimizin dördüncü gününü tamamladık.

• 2

Etkinlikleirmizin son gününde ise Osmanlı Devleti’ne uzun yıllar başkentlik yapmış, tarihin her döneminde önemini koruyan serhat şehrimiz Edirne’yi öğrencilerimize tanıtmak amacıyla kültür gezisi düzenledik.

• 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Değerli katkılarından dolayı konuklarımıza, emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

#kartalyazetkinlikleri

Yayın: 06.10.2023 - Güncelleme: 06.10.2023 15:55 - Görüntülenme: 84