T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi

ingilizce hazırlık okulu

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili en etkin biçimde öğrenmek ve öğretmek için yenilikçi metot ve yöntemleri etkin bir şekilde kullanmaktadır. Temel amacımız yaşamın gereksinimlerine hem yerel hem de küresel çözümler üretecek lider bireyler yetiştirmektir.

Okulumuz 2013-2014 öğretim yılından itibaren tekrar hazırlık sınıfına kavuştu. Hazırlık sınıfında 20 saat İngilizce, 7 saat Arapça okuyan öğrencilerimiz 9. sınıfta IGCSE eğitimi alabiliyorlar. IGCSE sınıflarında Cambridge müfredatına göre matematik, fizik, kimya ve biyoloji dersleri İngilizce olarak gerçekleştiriliyor. Türkiye'nin ilk IGCSE eğitimi veren devlet kurumu olan okulumuz 09 Mart 2016 tarihinde IB Okulu oldu. 2016-2017 öğretim yılı itibariyle IB öğretim sürecine başlayan okulumuz dünya okulu olma yolunda büyük bir adım daha atmış oldu.

Dil eğitimini, kurumumuz bünyesindeki yabancı öğretmenler (native speaker) ve kardeş okullarımızla gerçekleştirdiğimiz programlarla zenginleştiriyoruz. Yarıyıl ve yaz tatilini de yoğun dil programlarıyla değerlendiriyoruz. Okul içi ve dışı etkinliklerle de dil çalışmalarını destekliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.04.2020 - Güncelleme: 27.04.2020 19:01 - Görüntülenme: 6125
  Beğen | 42  kişi beğendi