Hafızlık Kampı: Trabzon

Kartal AİHL Hafızlık Kulübü öğrencilerimiz 2023 yılının dördüncü kampını Trabzon’da tamamladı. Trabzon Hafız Ali Haydar Özak Dini İhtisas Merkezinde gerçekleştirilen kampa toplam 51 öğrencimiz katıldı. Kamp süresince yoğun hafızlık çalışması yapan öğrencilerimiz aynı zamanda Trabzon’un tarihi ve doğal güzelliklerini gezme fırsatı elde etti. Bize ev sahipliği yapan Trabzon Hafız Ali Haydar Özak Dini İhtisas Merkezi yöneticisi ve çalışanlarına, kampın düzenlenmesine katkı sağlayan Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan Hocamıza; bize her türlü desteği sunan Trabzon Valiliğine, Büyükşehir Belediyesine, İl Müftülüğüne,İl Milli Eğitim Müdürlüğüne; sohbetleriyle öğrencilerimizi aydınlatan Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Selami Aydın, Dr. Köksal Hamzaoğlu, Kadir Öztürk hocalarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 06.10.2023 - Güncelleme: 06.10.2023 16:07 - Görüntülenme: 316