Deneme Sınavlarımız Devam Ediyor

Uzaktan eğitim sürecinde YKS imtihanlarına hazırlığı yoğun olarak gerçekleştiriyoruz. Tekrar dersleri, soru çözümleri, rehberlik ve deneme sınavlarıyla. Öğrencilerimize yaptığımız ankette gelen talepler üzerine deneme sınavlarımızı ikiye ayırma kararı aldık.

1-Serbest Zaman Denemesi: Deneme sınavı 04.00 ile 23.59 arasında çevrimiçi olarak açık olacak. Öğrencimiz istediği saat aralığında girerek imtihanını olacak. Bizler 23.59'dan sonra sınavı bitirip sonuçları alacağız.

2-Sabit Zaman Denemesi: Deneme sınavı belirlenen zaman diliminde başlayıp süresinde bitecek. Ramazan ayı boyunca sabit zaman denemelerimiz 12.00'de başlayacak. Sınav 11.30'da öğrencilerimizin erişimine açılacak dileyen öğrencilerimiz yazıcıdan çıktı alabilecektir. Sınav belirlenen zaman dilimi sonrası tamamlanacaktır.

İlk deneme sınavımızdan bugüne kadar öğretmenlerimiz deneme sınavlarında çıkan soruları çözerek sınav sonrası YouTube kanalına yüklemektedir. Öğretmenlerimizin bu özverisi için minnettarız.

13-05-202013-05-2020

Yayın: 13.05.2020 - Güncelleme: 13.05.2020 11:35 - Görüntülenme: 341