Uyum ve Oryantasyon

Okulumuzu yeni kazanan öğrencilerle eğitim-öğretimin başladığı günlerde gerçekleştirilen uyum programı okul ve dünyası ile ilgili temel izlenimleri öğrencilere aktarmak amacı ile düzenlenmektedir. Program boyunca lise hayatı, imam hatipli olmak ve Kartal Anadolu imam Hatip Lisesi öğrencisinin misyonu gibi konular yeni dönem öğrencileriyle işlenir. Eğitim öğretim yılının ilk dersi, yıl içerisinde vurgulanması düşünülen seçilmiş bir tema merkezli yapılır. Ardından belirlenen gündem ile başlayan uyum programında akademik yaşamdan sosyal etkinliklere kadar okul ile ilgili bilgilendirme yapılır. Okulun fiziki yapısı ve sosyal imkanları öğrencilere tanıtılır. Seviye belirleme sınavlarıyla sınıf listeleri oluşturularak öğrencilerimiz derslerine başlar.

Yayın: 18.05.2015 - Güncelleme: 25.04.2020 16:44 - Görüntülenme: 4520