READ ENGLISH NOVELS AND IMPROVE YOUR ENGLISH ABILITIES

Okulumuzda şubat ayı itibariyle "Read English Novels and Improve Your Language Abilities" adlı e-twinning proje çalışmasına başlandı. Proje, gönüllü 15 öğrencinin katılımı ve 3 İngilizce öğretmeninin (Ahmet Demirci, İsmail Can Özbay ve Cenk Yusufoğlu) yürütmesiyle okul e-twinning panosunda duyuruldu. Görevli öğrencilerle ilk toplantı gerçekleştirildi. Proje logo çalışması ve yine proje kapsamındaki Voodoo Island ve The Prince and the Pauper kitapları ile alakalı afiş çalışmalarına başlandı.

Okulumuzda şubat ayı itibariyle "Read English Novels and Improve Your Language Abilities" adlı e-twinning proje çalışmasına başlandı. Proje, gönüllü 11 öğrencinin katılımı ve İngilizce öğretmenimiz Simge Kambur'un  yürütmesiyle okul e-twinning panosunda duyuruldu. Görevli öğrencilerle ilk toplantı gerçekleştirildi. Proje logo çalışması ve yine proje kapsamındaki Voodoo Island ve The Prince and the Pauper kitapları ile alakalı afiş çalışmalarına başlandı. Bir dönem sürecek olan projede  kişilerin düzenli aralıklarla buluşup, kitaplar hakkında düşüncelerini paylaştıkları, kitabın sevdikleri ve sevmedikleri bölümlerini, karakterleri tartıştıkları bir uygulama yapılacaktır.

13-04-202313-04-2023

Yayın: 13.04.2023 - Güncelleme: 13.04.2023 14:58 - Görüntülenme: 82