Dualarda Buluşuyoruz

"Biz Kur'an'dan öyle bir şey indiriyoruz ki, o müminler için bir şifa, bir rahmettir; zalimlerin ise sadece ziyanını arttırır." (İsra Suresi 82)

Kur'an-ı Kerim Ramazan ayında inmeye başlamıştır. Ramazan ayının manevi ikliminden daha fazla istifade etmek için Kur'an okumalarımızı bu ayda ziyadeleştirmeye çalıştık. Hafızlık Kulübümüz çatısı altında öğrencilerimizin bir kısmı İlahi Kitabımızı hıfzetmeye devam ederken öğretmenler ve öğrenciler olarak da Hatimler indirdik. Her sınıfımız hatim grubu oluşturdu. Tüm sınıflarımızla tamamladığımız hatimlerin duasını Arefe Günü akşamı hep beraber video konferans sistemiyle gerçekleştireceğiz.

Hatimleri, okul toplumumuzdan ahirete irtihal edenler, koronavirüs salgınında vefat eden vatandaşlar ve salgının bir an önce kalkması niyazıyla bağışlayacağız.

19-05-2020

Yayın: 19.05.2020 - Güncelleme: 19.05.2020 01:26 - Görüntülenme: 508