T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bilimsel Araştırma Projeleri Kataloğu

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinde hayata hazırlanan öğrencilerimiz bilgiyi sadece öğrenen değil, uygulayan bireyler olarak yetişiyor. Öğrencilerimizin bilim ve teknoloji alanında üretken bireyler olarak yetişmeleri için özgün eğitim yöntemleri kullanıyoruz. Araştırma projeleri çalışmaları; öğrencilerimize teori ve pratik arasındaki köprüleri inşa etmesine fırsat sunarken, beraberinde yaratıcı ve bilimsel düşünme becerisi, durum tespit analizi ve çözüm odaklı düşünme yetisi gibi farklı özellikler kazandırarak, projeci zihniyete sahip bir bilim insanı olmanın yolunu açıyor.

Değerler Eğitiminden Coğrafyaya, Matematikten Kimyaya 16 farklı kategoride onlarca çalışma ile Dünya'nın saygın proje yarışmalarında ülkemizi temsil ettik.

Ortaya çıkan projeler Türkiye'nin ve Dünya'nın prestijli yarışmalarında önemli başarılar elde etmesi bizler için gurur verici oldu. Bununla beraber öğrencilerimizin bu çalışmaları hazırlarken insanlığa faydalı olabilme gayretini görmenin ve süreci sahiplenerek en iyisini ortaya çıkarmak için bilimsel süreçleri titizlikle yürüttüğüne şahit olmanın çok ayrı bir yeri olduğunu paylaşmak isteriz. 

Gelecekte Dünya'yı değiştirecek çalışmalara imza atacağına inandığımız gençlerimizin proje özetlerini bir araya getirerek paylaşmak istedik. Bu vesileyle 2015-2020 yılları arasında okulumuzda gerçekleştirilmiş olan seçilmiş projelerin özetlerini ve öne  çıkan başarıları bu katalogda sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.  

 

 

Bilim Araştırma Projeleri Kataloğumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Proje Kataloğu 2015-2020.pdf

 

18-06-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.06.2020 - Güncelleme: 18.06.2020 11:22 - Görüntülenme: 1499
  Beğen | 10  kişi beğendi